Відому українську співачку Тіну Кароль і молддавского музиканта Дана Балана давно запідозрили у відносинах.

Подейкують, що знамениті артисти закрутили роман на вокальному шоу Голос, а в останньому сезоні цього проекту закоханы і зовсім перестали приховувати свої ніжні почуття один до одного.

Віддані шанувальники приходили в захват – як проявляється хімія між ними, тому з нетерпінням чекали новини про весільне торжество. Але всі мрії і надії розлетілися вщент, коли побачили виконавицю з іншим красенем.

Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories Кароль опублікувала знімок з молодим чоловіком – і це виявився не Дан Балан.

У кадрі Тіна виглядає чудово – співачка ніжно посміхається і дивиться вдалину. Волосся артистка традиційно поклала в хвилясті локони на одну сторону. При цьому, разом зі співачкою позує Павло Орлов. У ЗМІ пишуть, що він є піар-менеджером Тіни Кароль.

Шанувальники неоднозначно відреагували на спільне фото зірки зі своїм помічником.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

солнечные коты.

Публикация от волшебник (@bessmyss)

«Так я не зрозуміла це хто? Як же Дан? Відповідай вони зустрічаються? Це чоловік її? Че сталося він її любить вона його любить? 😭 »,« Красотаааа 😍😍😍 »,« Какая прелесть! супер 😻🔥 »,« Жива картинка 😍 », – написали шанувальники.

Примітно, але Орлов є вірним супутником співачки вже довгі роки.