d9dfd81-1

Вірменська поліція, розібравши барикади, розпочала операцію з розблокування проспекту Баграмяна в Єревані, передає Корупція.Інфо з посиланням на Новости-Армения.
Зазначається, що поліцейські під руки виводять активістів, "не застосовуючи фізичного насильства".

"Раніше співробітники правоохоронних органів розібрали барикади, побудовані із сміттєвих баків і виставлені на проспекті Баграмяна в Єревані учасниками акції протесту проти подорожчання електроенергії", – йдеться у повідомленні.

За повідомленням, за сміттєвими баками приїхали представники компанії-власника.
Дві години тому поліція країни розповсюдила заяву, в якій міститься заклик до учасників акції протесту проти подорожчання електроенергії розблокувати єреванський проспект Баграмяна до 12:30 (11:30 за Києвом – ред.). В іншому випадку, заявили правоохоронні органи, вони зроблять це самі.

"Поліція Вірменії готується сьогодні відновити рух на проспекті Баграмяна, порушене приблизно протягом двох тижнів, у тому числі видаляючи предмети, що заважають руху", – йдеться в заяві.

У поліції країни додали, що зазначені дії не будуть спрямовані на припинення зборів, якщо вони будуть продовжені не на проїжджій частині проспекту Баграмяна і не будуть заважати нормальному руху.