День перемоги і грандіозний парад в центрі Російської Федерації вже от-от відбудеться. І все частіше і частіше з’являються думки про те, що президента РФ Володимира Путіна чекають сюрпризи від керівництва України. І справді є така можливість, що, ймовірно, Путіна чекають в прямому сенсі слова смертоносні сюрпризи. Про це заговорили і експерти, зокрема і Роман Світан.

Спостерігаючи за подіями останніх днів, не можна не звернути увагу на очікуваний «подарунок» від Буданова та Малюка. Суперечки і припущення очікувалися на сьоме число, і, зважаючи на все, росіяни були готові до цієї події. Вночі, під ранок, чекаючи «подарунка», вони привели до бойової готовності все, що в них було, і те, чого не було. Навіть нестача ресурсів не завадила їм готуватися до цієї події.

«Ось вони чекали його сьомого числа в ніч. Під ранок чекали це і значить привели в бойову готовність все, що в них було і те чого не було і чекали удару», — заявив Роман Світан.

Тепер, коли питання про «подарунку» ще актуальне, все залежить від готовності росіян. З України вдарять у той момент, коли росіяни будуть найбільш уразливими. Саме в такий момент очікується виконання обіцянки Буданова та Малюка.

«Буданов та Малюк подарують подарунок, той який обіцяли тоді, коли росіяни будуть максимально не готові і, звісно, в найбільш невідповідний момент», — підсумував Світан.

Однак, не варто забувати, що війна – це мистецтво. І головне, це неочікуваність моменту, тому залишається тільки спостерігати і очікувати звісток в найближчий момент.