Це зараз Порошенко змушений вдаватися до послуг літніх реперків.

Пише телеграм-канал “Megerini”.

“А за старих часів його віп-агітатором був сам Дмитро Гордон. Дмитро розповідав дивовижні історії про те, як вийшов у магазин за булочкою та зустрів Порошенка. Яким чудовим був Петро Олексійович, коли повністю контролював владу в країні. Особисто по магазинах ходив. Справжній народний президент! Щоправда, у супермаркетах та на заправках його чомусь зустрічали лише порохобот Олешко та Дмитро Гордон. Навіть Голованов прозрів від такого збігу. Але ми, звичайно, не можемо засумніватися в словах Дмитра. Хіба він хоч раз у житті збрехав?

Проте як тільки рейтинг у пітьмана впав, так одразу розплющилися очі у Гордона. Мародер, корупціонер, барига – на всіх ефірах кричав Дмитро. Найгірший президент в історії! До речі, Гордон теж співає. Чи може запишеш пісню на підтримку колишнього друга?” – у завершенні питають у телеграм-каналі.

Але, враховуючи те, що Гордон не так давно вступався за Порошенка – такі перфоменси, мабуть, не за горами. Ймовірно, тоді він відпрацьовував методичку свого работодавця Ріната Ахметова, як і волелюбні журналісти олігархічного каналу другий день як під копірку дають новини про підозру Петру Порошенку взагалі без жодних деталей та без згадки про Медведчука.

Сам же Гордон намагався сильно не палитися в ефірі програми “Час Голованова” на все тому ж телеканалі, пояснюючи, чому наразі не критикує колишнього президента, але все одно виходить погано.

“Мене так виховали, що навіть коли вороги в біді, я не добиваю людей, які падають. Порошенко зараз падає, але я не скажу жодного поганого слова на його адресу. Я все сказав, коли Порошенко був на вершині. А казати, коли людина падає, можуть тільки дуже слабкі люди”, – сказав він.

Можливо, через це, а може і через те, що гроші вирішують все, і потрібно знову перевзуватися у стрибку, змінюючи думку. Він заявив, що підозра в держзраді Петра Порошенка сьогодні ні до чого не призведе – розслідувати його діяльність Володимиру Зеленському потрібно було впродовж півроку після обрання президентом.

“Я говорив Зеленському, що він так і не став вироком для Петра Олексійовича, хоча він говорив про це йому на стадіоні. Я Петра Порошенка сильно не люблю. Я вважаю його винним у багатьох бідах моєї країни. Персонально, особисто винним. Але те, що відбувається зараз – чергові кінофільми”, – сказав Гордон.

Це, насправді, виглядає дивною спробою і начебто залишитися нібито при своїй думці (мабуть, останні місяці хейту все ж дають про себе знати), і начебто виправдати Порошенка.

До слова, в ефірі все того ж телеканалу Гордон озвучив начебто інсайдерську інформацію про те, що похід Володимира Зеленського в політику та створення нового політичного проекту “Слуга народу” не стало несподіванкою для п’ятого президента Петра Порошенка та інших політичних гравців. Український народ хотів бачити Володимира Зеленського у владі ще 2016 року.

Він розповів, що у 2016 році першим поміряв рейтинг Володимира Зеленського політтехнолог Ігор Гринів, який працював з Петром Порошенком, в один час був головою фракції БПП у Верховній Раді.

При цьому журналіст уточнив, що спочатку метою Гриніва був замір рейтингу фронтмена гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука. Але прийшла ідея поміряти запит у суспільстві також на Володимира Зеленського. Підсумок виявився більшим, ніж значним. Вже тоді, задовго до 2019 року стало зрозуміло, чим може закінчитися похід лідера “Студії Квартал 95” у велику політику.

“Він (Ред. Гринів) заради інтересу поміряв Зеленського і з подивом для себе виявив, що величезний запит у суспільстві. І тоді він поміряв партію Зеленського, ну, умовно кажучи, “Слуга народу”. І він побачив, що так ось же. Про це знав Порошенко, про це знали інші політичні гравці”, – наголосив Гордон.