Azov

Азов оприлюднив відео обстрілу Широкиного

У селищі Широкине у другій половині понеділка були обстріляні позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-служба полку спеціального призначення "Азов", передає Корупція.Інфо

"Близько 18:00 терористи обстріляли позиції українських військових у селищі Широкине з 120-мм мінометів. Втрат серед українських військових немає", – йдеться в повідомленні.

Раніше спікер АТО Анатолій Стельмах повідомив, що 29 березня о 22:10 з гранатометів і о 22:20 з мінометів "бандформування били по наших позиціях в Широкиному".

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в порушенні перемир'я. Останній тиждень активні бої розгорнулися навколо села Широкине. У пабліках сепаратистів в соцмережах наголошують, що цей населений пункт дуже важливий для ДНР, адже дорога з Маріуполя на Новоазовськ і на північний схід ДНР якраз проходить через нього.

Як повідомлялося, раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували з боку українських військових масований обстріл Широкиного. За їхніми словами, більшість снарядів впали в південній частині села, сепаратисти відповіли 20 пострілами.

Широкине розташоване поблизу лінії зіткнення між сепаратистами і українськими військовими. Згідно з мінськими домовленостями, населений пункт входить в зону, з якої повинні бути відведені важкі озброєння.