У селі Соснівка Глухівського району на Сумщині сталася трагедія: на території чоловічого монастиря 48-річний водій трактора «Т-16» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 29-річного чоловіка.

В результаті дорожньої аварії, останній отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у швидкій допомозі, передає dancor.sumy.ua.

За попередніми даними водій трактора виїжджав з гаража на гору, але через погодні умови не впорався з керуванням, в результаті чого і скоїв наїзд на чоловіка.

Відділ комунікації поліції Сумської області повідомляє, що за даним фактом в поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого». Тривають слідчі дії.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Також, нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що у Миколаївській області сталася жахлива ДТП за участю вантажівки DAF і ВАЗа, в якому постраждав водій легковика.

"7 січня близько 14:10 на автодорозі Н-24" Благовіщенське – Миколаїв "у смт Нова Одеса, на перехресті вулиць Центральної і Шкільної, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля ВАЗ та вантажівки DAF", – йдеться в повідомленні Нацполіції.