даі

Після того як одинадцять блокпостів створили на в’їзді до Львова, а також на магістральних трасах на межах із сусідніми областями. Разом із працівниками ДАІ на блокпостах чергують і спецпризначенці батальйону "Львів". Їх завдання – знайти зброю, вибухівку та терористів. Але, як пишуть, користувачі мережі facebook з ними ще чергують представники військомату, які тут же переписують виписують і вручають повістки водію.  

"УВАГА!!!!!
Нова схема вручення повісток про мобілізації!!!!!
Працівники ДАІ зупиняють вас, беруть права та запрошують до них в транспортний засіб (усе дуже ввічливо), ви сідаєте, а там військовий комісар з повісткою в яку тільки вписує ваше ПІБ. Так вчора зупинили мого знайомого по дорозі в Самбір."
Дідух Андрій

 

"Увага, Львів! 7.02.2015р. На в'їздах в місто стоять пости 1 даішник + 1 автоматчик + 2 з військомату. Даїшник зупиняє і бере права і техпаспорт, просить вийти з авто, представники військомату намагаються виписати повістку прямо на дорозі. Правомірність таких дій викликє сумніви, м'яко кажучи. Майте на увазі і будьте готовими гідно повестися в подібній ситуації. Незайвою буде консультація юриста."
Natalia Dziklevych

 

"Вже не бібі-сі, а інформація від друзів – дійсно ДАЇ зупиняє, взяли права і запросили в свою автівку, де сидить представник воєнкомату. Він переписує в повістку усі дані і вручає. Пояснення людині, що ти вже стоїш на обліку і відвідував воєнкомат, ніяк не впливають.
Це відбулось на Стрийській трасі на під"їзді до Львова."- 
inlviv.net

 

Джерело: Корупція.інфо