Наливайченко

Керівний склад Служби безпеки України був замінений на 90%, так само особовий склад СБУ був значно очищений за допомогою детектора брехні.

Про це під час свого інтерв'ю заявив глава СБУ Валентин Наливайченко, передає Корупція.інфо

Читати: Терористи завезли на Донбас сім мобільних військових крематоріїв, – Наливайченко (ВІДЕО)

"Ми з перших днів застосували детектор брехні для виявлення брехунів і зрадників, так само, на 25% скорочено особовий склад СБУ через звільнення зрадників, дезертирів, корупціонерів. Цей процес не закінчений і як його продовжувати? Через велику відкритість служби, роботи громадських рад – справжніх громадських рад з повноваженнями і в центральному апараті служби безпеки, і в областях. Я переконаний, що пам'ятник Небесній сотні, який з'явився в академії служби 18 лютого цього року, дуже непоганий символ для курсантів, які закінчать навчання і найближчим часом прийдуть працювати в службу, в тому числі – на керівні посади", – зазначив глава СБУ.

Так само Наливайченко підкреслив, що таким чином керівний склад СБУ був замінений на 90% "Жоден із попередніх керівників Служби безпеки не залишились – ні заступники голови, ні керівники обласних управлінь…", – додав він.

Читати: СБУ викрила у Пенсійному фонді фінансові схеми і розтрату 600 мільйонів гривень