фсб
Федеральна Служба Безпеки Росії (ФСБ РФ) проводить у Криму активну роботу з підготовки перекидання на окуповану територію Донбасу зрадників з кримських структур Служби безпеки України, які перейшли на службу в ФСБ РФ навесні минулого року

В основній масі – з підписанням контракту з російською спецслужбою на 3 роки, повідомив на своїй сторінці в Facebook керівник групи «Інформаційне опір» (ІС) Дмитро Тимчук, передає Корупція.інфо з посиланням на depo.ua.

«Зокрема, в «добровільно-примусовому порядку» зрадникам з СБУ запропоновано виїхати на територію Ростовської області (РФ) з метою проходження курсу підготовки і подальшої відправки на Донбас для проходження служби у складі створюваних «спецслужб» «ДНР» і «ЛНР », – йдеться в повідомленні.

У ФСБ обіцяють, що, діючи у складі терористичних організацій, дані співробітники залишаться в штаті ФСБ РФ, зазначає Тимчук.

За його словами, безпосередньо роботою з вербування «кадрів» для терористичних організацій курує помічник начальника управління ФСБ РФ по Криму і Севастополю А.Ю. Максименко.

Як раніше повідомляла група ІС, куратором створення «органів держбезпеки» «ДНР» і «ЛНР» від ФСБ призначений ще один зрадник – колишній начальник УСБУ в Севастополі П.А. Зима.

За даними групи ІС, А. Максименко – близький друг П. Зими.

Джерело: Корупція.інфо