Із 28 березня львів`янка Христина Люкович не може виїхати автомобілем зі свого граража. Як написала дівчина в соцмережі, ось уже понад тиждень, як виїзд їй заблокував заступник прокурора Закарпатської області.

 

За словами Христини Люкович, заступник прокурора проживає у Львові на вулиці Коновальця. Автомобіль Фольксваген Туарег він припаркував під воротами її гаража, передає ІА Корупція Інфо.

"На моє прохання забрати автомобіль, прокурор відповів, що буде ставити свій автомобіль, де захоче та коли захоче", – повідомила дівчина у себе на сторінці у Фейсбук. Такі дії прокурора вона пов`язує із тим, що він хоче примусити її продати гараж.

КРАЇНА ЗМІНЮЄТЬСЯ, А ПРОКУРОР- ЦЕ СПОСІБ ЖИТТЯ!!! Прохання: МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!

Доброго дня. Хочу Вас познайомити з заступником прокурора Закарпатьської області -Сендаком Ігорем Михайловичем, який народився у славетному місті Дрогобич, є сином колишньго голови Львівської областної ради і на даний момент проживає у м.Львові на вул.Коновальця. Ця особа заблокувала мені виїзд із мого гаражу , своїм автомобілем Фольксваген Туарег ДНЗ ВС 7701 АВ, ще 28.03.15. На моє прохання забрати автомобіль, шановний погрожуючи відповів, що буде ставити свій автомобіль де захоче та коли захоче. Хочу довести до Вашого відома, що всі ці дії пов'язані з його ціллю примусити нас продати йому гараж, це називається -ПРОКУРОСЬКИЙ "ВІТЖИМ". На сьогоднішній день моя машина заблокована і весь цей час я не можу вільно користуватися своїм гаражем,- написала вона на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Розлючена дівчина навіть додала фото прокурора, як вона вказує власника припаркованого авто біля її гаражу.