боєцб дук

Боєць ДУК «Правий сектор» Віталій Тіліженко заявив, що українська армія може звільнити Донецьку й Луганську області за кілька місяців. Для цього потрібно змінити командування Генштабу і віддати відповідний наказ. Нині ж, переконаний військовий, влада працює проти народу України.

Про це Тіліженко написав у соцмережі, повідомляє Корупція.інфо

«Воювати з Путіним можна нескінченно довго, втрачаючи людей, територію і скочуючись за рівнем економічного розвитку до Сомалі. З новим Генштабом можна за пару місяців перемогти. Тому спочатку всередині треба навести порядок. війна не перешкода. Бо все одно солдати стоять і тримають – їм пофігу яка влада, чим краще і швидше вона буде змінюватися, тим бійці будуть більше натхненні», – заявив він.

«Правосек» переконаний, що українські солдати лише й чекають наказу про наступ – їм не потрібні відмовки про те, що «воювати не будемо». 

«Час працює проти нас, реальність, що сепари і Росія міцнішають по всіх позиціях (люди, техніка, навченість, керованість). Вони добивають добровольців руками маріонеток і готують удар. Або один великий або кілька дрібних, це ми побачимо. Може політично, через федералізацію», – зазначив боєць 1 штурмової роти 5 ОБАТ ДУК «ПС».