Валерій Веремчук кандидат у народні депутати по 116 окрузі. Кандидат є керівником «Народної самооборони», контролює роботу волонтерського центру для допомоги армії.  Не так давно ми розказали, що ховається за голосними патріотичними гаслами Веремчука.

Читати тут: Кандидат псевдоволонтер

Вибори наближаються і перегони стають цікавішими. Округ 116 не припиняє дивувати. Якщо зайти на сайт ЦВК, ми бачимо, що суб’єкт висування Веремчука – Радикальна партія Ляшка.

А це відео, яке з’явилось на стіні кандидата вчора. Якщо додивитесь його до завершення, дізнаєтесь, що В. Веремчук став вже узгодженим кандидатом від декількох партій/організацій. Коли ми кажемо декількох, то маємо на увазі: Удар Віталія Кличка, Народний фронт, Рух, Українська республіканська партія (УРП), Сила людей, Народний контроль та, зрозуміло, Радикальна партія. Непогано чи не так?

10702110_805159196196263_7622687686284353264_n

А ще 18 жовтня у Веремчука було значно менше «партнерів». Можливо, ще через декілька днів кількість зросте, і кандидата підтримає й Інтернет партія. Чи до лав «примарних» борців за справедливість пана Валерія не хочуть брати? Але ж свою нішу він вже заповнив, продаючи вдвічі дорожче бронежилети для наших військових, які ще й прострілюються.

А ми продовжимо спостерігати кого ще у свою підтримку записав В. Веремчук.