У Львівській області, на автодорозі між селами Жовтанці та Вихопні Кам'янка – Бузького району, під час зустрічного руху зіткнулися автомобілі Volkswagen T4 і "ВАЗ – 2106". ДТП сталася 5 травня в 22.05, передає Корупція.Інфо

"В результаті аварії двоє пасажирів автомобіля Volkswagen потрапили в Львівську міську лікарню швидкої допомоги. У чоловіка 1966 року народження діагностували закриту черепно-мозкову травму і рану скроневої ділянки. У 21-річного потерпілого – ЗЧМТ та струс головного мозку", – повідомляє департамент цивільного захисту ЛОДА.

А 28-річний водій автомобіля "ВАЗ – 2106" загинув на місці події, тіло направлено в морг Кам'янка – Бузької ЦРЛ. Причини події встановлюються.

Популярне: "Від 500 до 3685 гривень …": Українці вже днями зможуть отримати разову грошову допомогу

Нагадаємо, не так давно біля Львова, на Скнилівському мосту зіткнулися величезна фура і легковик. В результаті ДТП водій "ВАЗ-2170" загинув на місці події.

Раніше у Львові чоловік за кермом Renault Megane скоїв наїзд на перешкоду, після чого машина перекинулася. В результаті ДТП загинула 28-річна пасажирка авто. Водія госпіталізували в реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень, лікарі діагностували у нього алкогольне сп'яніння.