Екс-солістка «ВІА Гри» до сих пір приховує особистість екс-коханого, від якого народила сина.

Однак поділилася деякими подробицями минулого роману. Виявилося, чоловік жорстоко обійшовся з співачкою, незважаючи на появу спадкоємця.

У минулому році Міша Романова вперше стала мамою. Малюка екс-солістка «ВІА Гри» назвала Мартіном, а ось ім’я батька досі тримає в секреті. Одні стверджували, що співачка народила від одруженого олігарха, інші підозрювали в таємному романі з Максом Барських.

У розмові з журналістами, артистка все-таки проговорилася – її обранцем був український режисер, з яким вона розлучилася, будучи при надії. Однак наслідки такої підказки виявилися неприємними – чоловік грубо обійшовся з нею і маленьким Мартіном.

«Батько моєї дитини виставив нас на вулицю, – згадувала 29-річна співачка. – Мабуть йому не сподобалося щось сказане мною в інтерв’ю. Не знаю, на що він образився, адже я не називала його імені. Мене запитали: «Хто тебе підтримував під час вагітності?». Я відповіла – батьки, друзі, Макс … Але мабуть його це якось зачепило. Тому він, таким чином, вирішив мені помститися ».

Міша також розповіла, що вони не жили разом, але режисер знімав для неї квартиру.

«Я навіть не знала, що це була оренда, просто він нам надавав житло. Тоді він мені сказав: «Плати сама за оренду або відправ рахунок тим, хто тебе підтримує. Побачимося через 16 років », – ділилася вона в YouTube-шоу« Ходять чутки ».

За словами зірки, вона давала інтерв’ю, перебуваючи у важкому емоційному стані, тому допускає, що могла зачепити почуття режисера. Втім, це аніскільки не зменшує жорстокості його вчинку.

«Я зрозуміла, наскільки самолюбство і гординя чоловіка може перекрити здоровий глузд. Адже, по суті, він не мене вигнав на вулицю, а власного сина. Це у мене не вкладається в голові », – обурювалася Романова.

Екс-коханий і зараз не підтримує зв’язок з дитиною, але надає фінансову допомогу – кожен місяць батько відправляє на утримання малюка 100-200 доларів. При цьому співачка відзначила, що сама прекрасно забезпечує сім’ю – після відходу з групи «ВІА Гра» Миша почала сольну кар’єру, яка приносить їй непоганий дохід.

«Ми зняли прекрасне житло. Всі зміни, напевно, на краще. В останній раз він бачив дитину півроку тому, хоча Мартіну всього півтора року. Я не злопам’ятна і не збираюся обмежувати його в спілкуванні », – ділилася вона.

Співачка не тримає на колишнього обранця образи.