Волинська область: у житловому будинку в м.Нововолинськ трапився вибух газу.

20 листопада вночі у м.Нововолинськ у 12-квартирному двоповерховому житловому будинку на бульварі Шевченка у квартирі на 2-у поверсі трапився вибух газу без подальшого горіння, повідомляє Корупція. Інфо 

Повідомлення про подію до служби «101» надійшло о 03:00.

За викликом вже за 5 хвилин прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №5 м.Нововолинська Управління ДСНС у Волинській області, а також карета швидкої допомоги, поліція та чергова бригада служби газу. 

Рятувальники брали участь в організації евакуації мешканців будинку та першочергових роботах із розбору небезпечних уламків пошкодженої шиферної покрівлі. 

В результаті вибуху 69-річний господар квартири отримав травми, лікарі доправили його до міської лікарні, але після необхідної медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився.

У будівлі пошкоджено покрівля та частково конструкції перекриття, в декількох сусідніх квартирах – міжкімнатні перегородки, скло у вікнах та майно.

Жителів будинку, в яких пошкоджені квартири, тимчасово відселено до родичів. 

Рятувальники разом з комунальними службами міста працюють над розбором конструкцій. Створена спеціальна комісія для розслідування причин події, усунення її наслідків та надання допомоги мешканцям будинку.