Депутат дописав у декларацію "подарунок від дружини".

Депутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул додав в свою заповнену е-декларацію 78 мільйонів 304 тисячі 18 гривень, повідомляє Корупція. Інфо

Зміни в систему електронних декларацій він вніс 19 листопада.

Згідно з інформацією, 25 мільйонів 848 тисяч 668 гривень із загальної суми йому подарувала дружина. Решта 52 мільйона 455 тисяч 350 гривень дісталися Вілкулу також від дружини Олени за укладеним між ними договором.

Як пояснив прес-секретар депутата Сергій Мілютін, дружина перерахувала кошти Вілкулу, які були задекларовані на неї. Мілютін стверджує, що ці гроші були на рахунках подружжя депутата в 2015 році і були вказані в декларації за той рік, передає Українська правда.

"Зазначу, що з цих грошей заплачені прибутковий податок, виплати до всіх соціальних фондів", – додав Мілютін.

Нагадаємо, на рахунках дружини Вілкула за 2015 рік були вказані більше 3 мільйонів доларів і трохи більше 190 тисяч гривень. Крім того, вона задекларувала готівкою 1 мільйон 800 тисяч євро і 1 мільйон 200 тисяч доларів.

Як повідомляли раніше, депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул прийшов на прямий ефір програми "Свобода слова" з написаним на листочку текстом, в якому було навіть вітання.