Нелюд жорстоко зґвалтував і вбив молоду дівчину на цвинтар.

Правоохоронці виявили сліди крові в салоні і багажнику авто раніше судимого чоловіка, повідомляє Корупція. Інфо

У Запорізькій області зек жорстоко зґвалтував і вбив молоду дівчину на місцевому кладовищі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

14 грудня до правоохоронців звернувся 51-річний житель села Лежино.

Чоловік розповів, що напередодні його дочка 1993 року народження перебувала в селі у бабусі. Увечері дівчина, не дочекавшись маршрутного таксі, сіла в автомобіль.

Через деякий час вона зателефонувала батькові і повідомила, що перебуває біля кладовища в селі Лежино. Коли батько туди приїхав, дочки більше не було.

Відомості про подію в цей же день був внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінальним кодексом України (Умисне вбивство).

Оперативники знайшли очевидця, який бачив, як дівчина сідала в автомобіль світлого кольору.

"Відпрацювавши отриману інформацію, поліцейські вийшли на раніше неодноразово судимого жителя Оріхівського району 1981 року народження. Під час санкціонованого обшуку в гаражі останнього був виявлений схожий за описом автомобіль зі слідами крові в салоні і багажнику.

Крім цього відпрацювання території кладовища теж дала результат – були знайдені речові докази, що належать як зловмисникові, так і потерпілої", – зазначають правоохоронці.

Рано вранці 15 грудня зловмисник потрапив в засідку, яку влаштували працівники кримінальної поліції. Нелюд вказав оперативникам місцезнаходження тіла дівчини.

За скоєне чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років в'язниці або довічне позбавлення волі.