Сьогодні, 29 травня, у Броварській міськраді відбулася оперативна нарада за участі керівників структурних підрозділів міста, де було повідомлено про три випадки хвороби Лайма та черговий випадок ботулізму, передає Корупція.Інфо

Популярне: Як у Запоріжжі безсоромна парочка зайнялась сексом прямо на пляжі. На очах у ДІТЕЙ (ФОТО 18+)

Як розповів завідувач райвідділом лабораторних досліджень ДУ "Київський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" Віталій Прокопенко, минулого тижня у Броварах зареєстрували 36 випадків інфекційних захворювань, шпиталізували 11 осіб. Зокрема, на гострі кишкові інфекції захворіли 8 дітей, серед яких учень 10-ї школи, що харчується у навчальному закладі. За дітьми у його класі та персоналом школи санепідслужба встановила нагляд.

Також, зі слів Віталія Прокопенка, минулого тижня щодо укусів звернулись 5 жителів міста. В усіх випадках винуватцями були домашні тварини. Окрім того, шпиталізували 3 осіб, які занедужали на хворобу Лайма. Двох дітей 9 травня у броварському лісі покусали кліщі. Іще одну людину покусали 8 місяців тому, але зараз почалися клінічні прояви.