Цигани з Новосибірська влаштували в магазині весілля дітей, передає Корупція.Інфо

Фотографії з весільної церемонії з'явилися у «ВКонтакте», в місцевому пабліку «Новосибірська служба евакуації" АСТ-54 "». Як повідомляють очевидці, весілля пройшло в холі першого поверху одного з торгово-розважальних центрів міста, прямо біля ескалаторів. Молода наречена одягнена в біле плаття і фату, дівчинці 14 років. Її 11-річний обранець теж в парадному костюмі. Гості заходу при цьому одягнені в повсякденний одяг, стійки реєстрації шлюбу поблизу помічено не було.

Популярне: Якщо не зареєструвались, то платіть! За що українцям прийдеться заплатити 100 неоподатковуваних мінімумів

Користувачі розділилися на два табори. Деякі вважають таку ситуацію нормальною і пояснили її особливостями циганських традицій. Противники дитячого весілля помітили, що для Росії таке неприпустимо, як за законами, так і з точки зору моральних принципів. Відповідно до законодавства Російської Федерації, для вступу в шлюб необхідно досягнення шлюбного віку подружжя – 18 років (ст. 13 СК РФ). Також допускається його зниження до 16 років в обумовлених законом випадках, наприклад, при вагітності.

«Хтось буквально сприйняв фразу "сімейний торговий центр"», «Це, напевно, ті, що на фуд-корті клянчать. Так виходить, вони на роботі весілля відзначили»,«Наступний випадок: "Святкування весілля в ливарному цеху або дитячому саду" … чому ні?», – залишають коментарі під публікацією здивовані користувачі.

Зараз поліція проводить перевірку за даним фактом. А ось адміністрація торгового центру на проведення дивної церемонії ніяк не відреагувала.