За словами депутатки, якщо з Росії вишлють наших дипломатів, політв'язні втратять всі шанси, передає Корупція.Інфо


У Україні немає офіційного посла Російської Федерації, так само як і в Росії немає українського. Так нардеп та уповноважена президента у справах мирного врегулювання конфлікту на Сході країни Ірина Геращенко відповіла на звинувачення у тому, що в Україні залишаються російські дипломати в той час, як Британія вислала росіян.

"По-перше, в Україні давно немає посла РФ, ми не прийняли агреман на нового посла. Так само немає посла України в РФ. Наші дипломатичні відносини зведені до критичного мінімуму, в посольствах залишається кілька рядових дипломатів і консули", – написала Геращенко у Facebook.

За словами депутатки, якщо вислати росіян, це викличе дзеркальні заходи з боку РФ.

Популярне: Вже 6-ста смерть за місяць: Дівчинка померла на другий день після народження, батьки звинувачуюють лікарів (ВІДЕО)

"Й наші політв‘язні в РФ залишаться сам на сам з мордором, без шансу бодай раз на кілька місяців побачити українського представника, відчути мінімальну підтримку. Ви правда цього хочете? Чи запитаємо в мами Клиха, дружини Карпюка, родини Сущенка і Гриба, інших наших заручників?" – наголосила депутатка.