Вчора, 4 січня до  Львова із зони АТО повернулися 350 бійців четвертого добровольчого батальйону 24-ї механізованої бригади, які 72 дні несли службу поблизу населеного пункту Кримське Луганської області.

На залізничному вокзалі героїв зустріли голова Львівської ОДА Олег Синютка,голова Львівської обласної ради Петро Колодій, родичі та близькі бійців та звичайні львів’яни.

Керівник області подякував військовим за те, що вони гідно несуть нелегку службу, захищаючи східні кордони від ворогів: “Це справжній подвиг, захищати домівки людей не на Галичині, а на сході України. Ви, як ніхто, знаєте, якщо не захищати від окупантів українські землі там, то російський терорист прийде сюди. Бажаю вам добра, здоров'я, перемог та веселого Різдва у родинному колі”,- сказав у вітальному слові О. Синютка.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять п'яти бійців 4-го добровольчого батальйону 24-ї механізованої бригади, які загинули під час бойової служби.

Після прибуття військові матимуть до 20 днів відпустки, після чого повернуться до місця постійної дислокації – у військову частину м. Яворова.

 

DSC_4811 DSC_4836 - Копія DSC_4855 DSC_4859 - Копія DSC_4872 - Копія DSC_4876 - Копія