У скоєнні злочину відразу стали підозрювати молодого чоловіка, з яким дівчина перебувала ввечері, але буквально через день його також знайшли мертвим.

17-річна мешканка селища Усть-Кокса Республіки Алтай знайдена мертвою в старому автомобілі "тойота". Як повідомляє КП, дев'ятикласницю згвалтували, а потім задушили – дівчина була за шию прив'язана до дверей автомобіля мотузкою.


Видання пише, що 1 серпня школярка відпросилася у мами і вирушила ночувати до приятельки, але на молодіжній вечірці вона пробула недовго. Від подруги вона вирушила на зустріч з 25-річним Данилом, який виявляв до дівчини сильну симпатію. Він навіть попросив у одного ключі від машини, щоб послухати зі своєю коханою музику в інтимній обстановці.

За словами інших підлітків, школярка кілька разів поверталася в квартиру до подруги, але ночувати там так і не залишилася. Справа в тому, що дівчина вирушила на іншу тусовку на честь дня народження її знайомої. Там на неї чекали іменинниця і два молодих хлопці.

Популярне: “Задерла спідницю та просила взяти аналізи”: В Одесі слідчий поліції влаштувала п’яну ДТП

Тіло дівчини виявив на ранок господар того самого автомобіля, в якому планувалася романтична зустріч. Під підозру відразу потрапив молодий чоловік Данило, але він таємничим чином зник. Через день його знайшли мертвим у себе вдома. Імовірно, він наклав на себе руки.

За інформацією порталу, розслідування може закінчитися у зв'язку зі смертю підозрюваного, проте мати загиблої не згодна з таким результатом справи.