3-річна дівчинка, яка померла від зневоднення у Кірові (Росія), близько 7 днів перебувала сама вдома без їжі і води.

Такі страшні подробиці розповіла бабуся загиблої дитини, пише "Комсомольская правда". Жінка стверджує, що раніше не помічала за дочкою Оленою дивної поведінки.

"Я перебувала на той момент на роботі. Олена мені подзвонила, запитала, коли я закінчую. У мене робота зараз невиїзна, я не можу все кинути і поїхати. І потім вона ще кілька разів дзвонила, я зрозуміла, що… щось йде не так. Я почула, що вона йде по вулиці, знаходиться не в приміщенні. По диханню зрозуміло було, коли йдеш і розмовляєш. Я запитала, де дитина, вона сказала: вдома. "Чому дитина вдома, а ти не вдома?". Вона мовчить. Нічого не відповідає. Мовчить і відключає телефон. Я їй знову передзвонюю. Вона мені: приїдеш і поговоримо. Ну, що я… Ну, я засмикалася… З розуму почала сходити. Ну, і коли я в неї запитала, чи жива дитина, тому що її немає поруч, усілякі думки страшні. Вона мені відповіла, що ні", – зізналася бабуся.

За її словами, сусіди не повідомляли саме їй про проблеми, хоча, як з'ясувалося, дитина не раз сама залишалася вдома і навіть викидала іграшки із балкона, щоб привернути увагу.

"Я не можу ні зрозуміти, ні пробачити. Чому я не помічала? Я не можу дати оцінку цим діям, своїм діям", – сказала жінка.