Стали відомі деякі подробиці загибелі 55-річного голови двох сіл у Миколаївській області Олександра Каверіна, тіло якого з вогнепальним пораненням виявили в перевернутому автомобілі. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Уточнюється, що на місці ДТП в автомобілі поруч із загиблим водієм виявили рушницю. За даними ЗМІ, аварія сталася вночі. Як видно по слідах, машину понесло і винесло на узбіччя, а потім – в поле, де вона і перекинулася.

Буквально через кілька хвилин після аварії перевернуту машину побачив чоловік, який їхав на роботу. Він кинувся рятувати водія. "Бачу на грудях у нього така бура пляма. Спробував – пульсу немає. Бачу – рушницю під ним, я його витягнув і відкинув", – розповів очевидець.

За даними поліції, рушницю зареєстровано на Каверіна. "Є вогнепальне поранення з лівого боку, куля увійшла знизу вгору, зліва направо. Чи дійсно постріл був зроблений з цієї рушниці – стане відомо після проведення експертиз", – повідомив заступник керівника слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області Ігор Дем'яненко.

Кримінальне провадження відкрито за фактом вбивства, але також розглядаються версії самогубства і нещасного випадку. Сліди від шин вказують на те, що автомобіль рухався на досить високій швидкості.