У селі Бурти Кагарлицького району жінка виявила закривавлене тіло своєї 77-річної сусідки на веранді її будинку і зателефонувала в поліцію.

На вказану адресу одразу прибула група реагування патрульної поліції Кагарлицького відділення поліції, повідомляє прес-служба Нацполіціі в Київській області.

Проводячи огляд місця події, в одній з кімнат співробітники поліції виявили п'яного чоловіка, який з пістолетом в руках накинувся на правоохоронців. З'ясувалося, що на правоохоронців напав причетний до вбивства 51-річного місцевого мешканця. Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України.

Було встановлено, що зловмисник готувався до вбивства заздалегідь – прийшов до пенсіонерки додому з ножем і пістолетом. Таким чином він хотів помститися жінці за цукор, який, на його думку, вона заборгувала жителям села.

Тільки пенсіонерка відкрила вхідні двері, чоловік відразу завдав удари ножем в область серця. Потім накрив тіло простирадлом і залишився в її будинку розпивати горілку. Тіло власниці квартири пролежало майже добу, поки не прийшла сусідка, яка почула запах газу. На місці злочину співробітники поліції виявили і вилучили ніж, газовий пістолет та інші речові докази.