Владислав Криклій написав спростування по відновленню рейсів до Криму

Україна не буде розглядати питання про відновлення рейсів до Криму. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

«Я звичайно розумію, що все, що не некролог – реклама, але щоб настільки перекрутити добрі справи і зробити з мене сепаратиста – треба точно мати конкретну мету і замовника. Навіть рідна мати розхвилювалася, і з самого ранку з сліз питала про можливість відновлення прямих пасажирських перевезень на Крим », – почав Криклій свою заяву.

Він пояснив, що ці рейси будуть реалізовуватися виключно територією України.

«За дорученням Президента України завершується будівництво КПВВ« Чонгар »і« Каланчак ». Поряд з КПВВ облаштовують станції, з яких українські перевізники будуть перевозити пасажирів по території України, повторю – українські перевізники виключно по Україні. Мова не йде про відновлення будь-яких рейсів в / з окупованого Криму. Йдеться про створення людських умов для пасажирів, які будуть мати можливість на станції у КПВВ сісти в автобус легального українського перевізника і неможливе подальше її перевезення Україна. Хто хоч раз був на Чонгарі, а не бореться за звільнення Криму виключно з дивана в фейсбуці, зрозуміє », – пояснив міністр.

На закінчення він додав, що «Крим – це Україна» і побажав українцям добра і любові.