Лідер КПУ і головний комуніст  України Петро Симоненко у Франції більшість часу проводить з молодою коханкою, повідомляє ІНФОРМАТОР, передає ІА Корупція Інфо

Особисті джерела ІНФОРМАТОРа повідомили, що П. Симоненко катається Францією з новою молодою коханкою. Подейкують, що ця молода особа віднедавна почала постійно їздити за червоним олігархом у його зарубіжних поїздках. За їхніми словами, таким чином Петро Миколайович відволікається від домашніх турбот і політики, у якій йому останнім часом стає все менш комфортно.

Сіманєнка з молодою коханкою

Це вже третя відома коханка лідера комуністів за чотири роки. З одною з них він одружився  і має від неї двох дітей.

Наразі зупинилися вони у люксовому номері чотиризіркового готелю “Le Jean Sebastien Bach” у Страсбурзі. Коштує тут номер 400 євро на добу. Готель знаходиться в кількох хвилинах від Європарламенту.

рецепціяРЕЦЕПЦІЯ
Коридори для зустрічей із ЗюгановимКОРИДОРИ ДЛЯ ЗУСТРІЧЕЙ ІЗ ЗЮГАНОВИМ
Спальний номер в готеліСПАЛЬНІ НОМЕРИ ГОТЕЛЮ

Цікаво, що тут же, в готелі, Симоненко зустрічався сьогодні в 4-й ранку з російським лідером комуністів Гєннадієм Зюгановим. Що вони робили разом у готелі і про що домовлялися – невідомо. Однак, судячи із останніх публічних заяв Симоненка, Зюганов однозначно впливає на нього. У своїх спічах для європейської преси та перед європарламентарями він підтримує терористів ДНР та ЛНР, виправдовує дії Росії, і при цьому висуває необгрунтовані та брехливі звинувачення Україні. І це при цьому, що у офіційних заявках він скрізь представлявся представником України.

Імовірно, Симоненко, який не пройшов на останніх виборах до парламенту сам і провалив виборчу кампанію партії, вимагає від кремлівських кураторів якихось вагомих гарантій для збереження його статків та статусу.