Провести його в останню путь прийшли рідні, друзі, а ще ті, кому він допомагав.

У суботу, 25 липня, у Лютеранській церкві святої Катерини в Києві відбулося прощання з волонтером і засновником громадської організації, яка опікується безхатьками, Олексієм Кучапіним.

Провести його в останню путь прийшли рідні, друзі, а ще ті, кому він допомагав. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пастор церкви, який товаришував із загиблим, вперше озвучив його передсмертну записку. І заявив, що у версію вбивства дружина Олексія не вірить.

“Це коротка записка. Вона починається так: “Я виріс без батька на вулиці і мені щодня доводилось робити вибір між злом і добром. Частіше я вибирав зло. Сподіваюсь, Бог мене помилує заради Ісуса”, –  сказав пастор.

Нагадаємо, що 16 липня Кучапін нібито поїхав до Дніпра. Після цього перестав виходити на зв’язок. Через шість діб тіло волонтера знайшли в орендованій квартирі. А соцмережі вибухнули постами, мовляв, Олексія Кучапіна навмисно вбили.

Остаточну причину смерті поліцейські повідомлять після результатів експертиз. Тепер більш схильні до версії самогубства. Адже поряд із загиблим правоохоронці знайшли пігулки та записку.

“Завжди, коли ми знаходимо тіло людини за дивних обставин, то кваліфікують справу як вбивство. Після чого вивчають питання – було це вбивство чи самогубство, чи інсценування. На момент виявлення тіла якихось явних слідів насильницької смерті не було”, – повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.