семечнченко

У нардепа від "Самопомочі", комбата батальйону "Донбас" Семена Семенченко не було контузії, стверджує заступник командира першої мед-роти ім. Пирогова Національної гвардії України Олег Войцеховський, який нібито був на місці події.

Читати: У Семенченко, крім контузії, переломи і пробита легеня, – Філатов

За його словами, він був одним з тих, хто безпосередньо "завантажував Семенченко в "санітарку", передає Корупція.інфо

Читати: Бойовики зайняли Вуглегірськ – Семенченко

"У Семенченко струс мозку та забій грудної клітини, водієві "санітарки" відірвало голову, є 300-ті Хлопці з нашої роти були на ДТП. Після обіду нардепа забрав начмед АТО. Я один з тих, хто завантажував Семена. Ніяка це не контузія", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Снимок

Користувач "Фенікс-Фенікс" також стверджує, що історія з пораненням Семенченко, насправді, виглядає зовсім не так. Однак він посилається на якийсь достовірний джерело:

Він представив свою версію:

"З-за відсутності взаємодії з суміжними підрозділами і повного хаосу в плануванні бойових операцій С. Семенченко і його підручних горе-заступників в районі залізничного переїзду Вуглегірськ – Дебальцеве відбулося збройне зіткнення і зав'язався бій між необученными і непідготовленими бійцями "Донбасу" і…. !!!! батальйоном їм. Кульчицького. В результаті бою поранено багатьох новобранців, а Семенченко думаючи, що атакують сепаратисти, рятувався втечею на великій швидкості. В результаті чого сталося зіткнення з БТР і загинули ще двоє бійців з охорони Семенченко, а сам він отримав травми. Сам "комбат" госпіталізований в лікарню міста Артемівська, де продовжує обіцяти "золоті гори" медперсоналу за мовчання".

Снимок.JPG2