Злоякісна пухлина атакувала однорічного Дениска. Малюк вже витримав 7 блоків хімії, але лікування має тривати.

Ще у 7 місяців батькам довелося шукати порятунку для сина Дениса, коли під ребром дитини з’явилася новоутворення.

«В терміновому порядку був прооперований, здали гістологію, результат був неприємний – Нейробластома – злоякісна пухлина», – пригадує мама хлопчика.

Оскільки метастазів у дитини не було, хіміотерапію дитині не проводили, але призначили спостереження. Та коли йому виповнилось трошки більше 1,6 у Дениса з’явилася шишка на брові, яка не зникала.

«Нам зробили КТ, за описом підтвердили, що це метастази в кістки черепа. Це був шок, адже скарг ніяких не було, він бігав, стрибав як всі діти. Ми терміново виїхали до Києва, тут нам зробили пункцію, підтвердився діагноз – у нас рецидив нейробластоми, метастази в лобовій кості 4 стадія», – розповідає мама Дениса.

Тож дитині термінове призначили новий етап лікування, але він виявився малоефективним.

“Ми пройшли 8 блоків хімії, високодозову хімію з пересадкою кісткового мозку, але пухлина не зникла… Радикальне видалення призведе до порушення зору та великого косметичного дефекту. Променева терапія також призведе до втрати зору. Лікарі НІП радять пройти протонотерапію і імунотерапію, це лікування не проводять в Україні, треба їхати за кордон. Нам треба пройти обстеження та лікувати дитину далі, ми не можемо опустити руки, будь ласка, допоможіть врятувати життя нашої дитини. Допоможіть нам зібрати кошти на лікування”, – благає мама малюка. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149499345852170 Наталя Журомська