У Києві у 30 річницю Незалежності відбувся масштабний парад Збройних сил України. У ньому взяли участь понад 5 тисяч військових, 100 літальних апаратів та 400 одиниць озброєння. Люди активно обговорюють урочистості, які відбулись у Києві, проте по методичці Кремля включилось в обговорення й ОПЗЖ, але про це пізніше.

У параді взяли участь Віськово-повітряні сили, Військово-морські сили, Держприкордонслужба, Нацгвардія, Нацполіція, ДСНС, ДП “Антонов” та сили держав-партнерів.

Перед військовим парадом на Хрещатику показали чуттєву театралізовану виставу “ДНК”. Кадри розчулили президента Володимира Зеленського – він не стримав сліз. Це трапилось під час перформансу.

Парад прокоментувала уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова. Вона написала, що “не лише гарно, а й гордо за наших воїнів”.

Гордість та вдячність сповнює, коли дивишся на монолітний стрій військових, які впевнено крокують Хрещатиком під час святкового параду до 30-річчя Незалежності України.
Не лише гарно, а й гордо за наших воїнів, наших захисників, які боронять Батьківщину та дарують нам відчуття спокою і безпеки.
Участь у святковому строї парадних розрахунків країн-союзниць є, без сумніву, символом підтримки України у її боротьбі з країною-агресором Росії.
Впевнена, хода військової техніки, велична “Мрія” та десятки літаків і гелікоптерів демонструють міць нашої української армії на землі і в небі.
Слава Україні! Героям слава!

“Сльози декілька разів під час параду! Найкращий та найзворушливіший парад, який я бачила! Особливо дівчинка, яка йшла через роки історії України… і прийшла на Майдан! До українських військових! Це неймовірно! Зі святом, українці!” – написала нардепка від “Слуг народу” Єлизавета Ясько.

Парад неймовірний. Я плачу вже втретє. А ви?,– зауважив військовий ЗСУ Євгеній Іванов.

Також він опублікував фото з дівчинкою, яка брала участь в перформансі та символізувала Україну.

“Парад потужний! Ми реально могутня військова країна, хоч завтра – до НАТО. Коли проходили захисники, це було до сліз, коли їхала техніка, летіли літаки, аж мурахи по шкірі. Як неймовірно ми виросли за роки війни! Зі святом, друзі! Я дякую усім, хто боронив і боронить нашу незалежність! Дякую полеглим і живим!” – поділилась враженнями Леся Москаленко.

І поки вся країна плакала та затамовувала подих через гордість за наших хлопців та країну.

П’ята колона Кремля продовжує штампувати пропагандистські цитати вустами нібито українських нардепів.

Спочатку своє фе висловив Кива – про що ми повідомляли вчора, а потім його підтримав і соратник по скандальній ОПЗЖ, Юрій Бойко, який по святій методичці Кремля зазначив:

“Економічна ситуація погіршується. Нинішній президент і монобільшість не можуть із цим впоратися. І замість того, щоб покращувати життя людей, повернути в країну мир, боротися з бідністю, відкривати нові робочі місця, влада вирішила затикати рот ЗМІ. Це тупиковий шлях. Незалежною та вільною державою не може себе почувати країна, в якій триває війна, зростає бідність і процвітає цензура”, – зазначив політик.

“Люди голосували за припинення війни, відродження економіки, подолання бідності. Саме це Зе-команда обіцяла виборцям на виборах. Але влада не в змозі впоратися з викликами, які стоять перед країною. А якщо немає бачення та розуміння, як це зробити, то така влада повинна піти”, – резюмував співголова опозиційної сили.

Його слова категорично не підтримали безліч українців, які зазначили що саме через ОПЗЖ та екс-регіоналів, країна опинилась в тій ямі, з якої її зараз дістає чинний президент. Крім того вони підкреслюють – що навіть в День Незалежності, ОПЗжисти і їхні посіпаки, шукають лише повід, аби вставити палки в колеса Україні – на угоду Кремля.