Телеведуча Лідія Таран потрапила у страшну ДТП.

Як розповіла знаменитість на своїй сторінці в Instagram, подія сталася вчора ввечері. Вона їхала в таксі додому. Автівка, в якій була Лідія, врізалася в іншу.

“Викликала таксі… Сіла на заднє сидіння. Зателефонувала малій, що за 10 хвилин буду вдома… І опа – через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні”, – розповіла моторошні подробиці ведуча.

Автівка, в якій була Лідія, зіштовхнулась з іншою. Ремінь безпеки врятував їй життя та здоров’я.

На щастя, у водіїв інших авто були вогнегасники в багажниках і полум’я швидко загасили.

Знаменитість додала, що аварія трапилася через інших учасників ДТП. Причиною ДТП стала аварія з велосипедистом попереду, яка зайняла дві з трьох смуг руху. Через погану видимість ввечері, тьмяне світло та відсутність необхідного знаку аварійної зупинки – водій таксі не зміг вчасно помітити аварію і був змушений виїхати на іншу смугу, на якій попереду теж стояло авто.

“Мій драйвер молодець, бо встиг загальмувати і змінити смугу. Інакше мене вже не було б”, – говорить Лідія.

Також ведуча розповіла, що їй пощастило, адже задні дверцята автівки не заблокувалися. Окрім цього, вона додала, що краще ніколи не сідати біля водія – передні дверцята потім відкриваються за допомогою спеціальної техніки.

Постраждалих немає. Лідія Таран повідомила, з нею все добре. Втім, після інциденту у неї здерта рука, садна на ліктях та побите коліно. Зараз Лідія знаходиться вдома. Про те, як почувається Лідія Таран розповіла в ефірі ТСН.

«Кілька подряпин – це така дрібниця у порівнянні з тим, від чого я була так близько. Я лежу вдома, не рухаюсь. Вже проконсультувалась з лікарем, мені назначили мазі від забоїв. Ще планую пройти огляд. Я прошу усіх водіїв – перевірте у своїх машинах попереджувальні знаки, аптечки й вогнегасник! Возіть їх з собою, будь ласка! Ви відповідаєте не тільки за себе, а й за інших людей учасників дорожнього руху! Це може врятувати життя! Прошу всіх – користуйтеся ременями безпеки!», – закликала телеведуча.

“Я вже відійшла… Але дедалі більше починаю думати про те, що якби двері були заблоковані і я не вискочила б з машини на ходу, а її би вчасно не загасили і вона би таки вибухнула, то я би сьогодні з вами не говорила. І от оці думки мені трошки не дають спокою… Загалом зі мною абсолютно все нормально. Трохи побила коліно, подряпала руки, коли стрибала на асфальт”, – розповіла вона.

Нагадаємо, що у жовтні цього року українська телеведуча Лідія Таран у своєму інста-блозі розповіла, що в її припарковану машину влетіли двері вантажівки.

За словами зірки, років 10 вона не потрапляла в ДТП і подібні інциденти. Ймовірно, це сталося через сильний вітер. В результаті цієї події Лідія викликала патрульну поліцію.

“Написала я повідомлення вранці про хороше передчуття і про те, як круто жити в цьому моменті. І пожила – години 3, поки не вийшла їхати на ефір. Просто двері вантажівки непомітно в’їхали в капот. Там що, спасибі, Господь, що взяв такою “аварією”… Могло б бути щось набагато складніше. Тепер мої хороші передчуття тільки посилилися”, – сказала Таран.