мітинг за савченко

Вчора, 8 лютого у російські столиці відбувся мітинг за звільнення української льотчиці Надії Савченко. 

Проте у мирну акцію втрутилися активісти пропутінського руху SERB, які закидали пікетувальників фекаліями. Про це повідомляють російські ЗМІ.
 
У Москві біля метро "Третьяковська" активісти пропутінського руху "Східний блок"
напали на учасників антивоєнного руху "Солідарність", які мітингували за звільнення ув’язненої Надії Савченко. Пропутінці принесли з собою фекалії, які після сутички кинули на активіста "Солідарності".
 
Активіст Михайло Крігер затримав одного з нападників. Потім поліцейські відвезли двох активістів SERB в ОВД "Замоскворіччя". Крігер відправився туди писати скаргу, але сам був затриманий і звинувачений у дрібному хуліганстві. Михайлу виписали штраф на суму 500 рублів і відпустили.

Зазначимо, напередодні активісти SERB написали в прокуратуру донос на пікетувальників із "Солідарності". Вони вимагали порушити кримінальну справу про образу представника влади. У заяві йдеться, що "якщо правоохоронні органи не приймуть заходи щодо запобігання антиросійського пікету", учасники SERB "змушені будуть самі прийняти адекватні заходи".

"Активістами РІД SERB на "солідарников", що ображають президента Росії і Росію, було вилито, вибачте за подробиці, по літрі смердючого лайна", – йдеться у повідомленні SERB.

Як відомо, антивоєнні пікети "Солідарності" проходять у Москві щотижня. Їх учасники піддаються організованим атакам прокремлівських активістів і зустрічають агресивну реакцію перехожих.

Джерело: Корупція.інфо