У 115 окрузі віднедавна з’явився новий кандидат – Добродомов Дмитро Євгенович. Народився Дмитро Добродомов 13 сiчня 1977 року, у місті Львів, громадянин України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України, має вищу освіту, генеральний продюсер ТОВ ТРК «МІСТ ТБ», безпартійний, проживає у місті Львові, самовисуванець.

   Отримав журналістську освіту у інституті післядипломної освіти Львівського національного університету ім. І. Франка. Кар’єра пана Дмитрія залишає чимало запитань. З того, що ми змогли вияснити він:
– 2003–2008 років був першим заступником стратегічного редактора ТзОВ «Видавнича група «Експрес»,

– 2008–2010 рр.  — відповідальний редактор ТзОВ «Агенція журналістських розслідувань».

– 2010–2012 рр. — генеральний директор на львівському телеканалі ZIK.

   Пан Дмитро вже не вперше грає в «рулетку» виборчих перегонів (вже в 2). Звичайно, ми не могли обділити увагою людину тісно пов’язану, із потужною на заході, Медіа компанією «ЗІК». На теренах інтернету інформації про Д. Добродомова чимало, і більшість з неї показує лише світлі сторони його особистості. Д. Добродомов претендує на звання неупередженого та політично незалежного працівника медіа сфери.

   З того, що ми з’ясували під час нашого розслідування «Люстрація для «Люстрації», спрощує факт чесності пана Дмитра. Але нагадаємо Вам ще раз.

   На минулих виборах пан Добродомов був кандидатом від партії УДАР по одномандатному округу №115. На жаль, тоді не склалося, набравши аж 31,63% голосів, він зайняв друге місце. На сьогодні все частіше пан Дмитро бере участь у акціях проти ВО Свобода. Деколи аж надто активну участь та й не зовсім доречну. Всі пам’ятають сутичку у туалеті Львівської ОДА за участі Дмитра Добродомова та Йосифа Ситника (член ВО Свобода). Ситуація набула чималого розголосу та якогось логічного завершення не отримала. Звісно, важко, мабуть, битися у туалеті із людиною у якої ненормально функціонує рука.

   А за часів формування Громадської ради майдану у Львові, ЗІК активно підтримував членів студентського уряду, які були помічені у деяких фінансових махінаціях із автобусами (про них ми розповімо пізніше). Вони намагалися взяти на себе функції представників студентства Львівщини. Важливо знати, що більшість із студентської молоді, до появи цих «представників» на громадській раді, навіть не знали про те, що їхні інтереси виголошуватимуть студентські мер та віце-мери. Відео в підтвердження цього за цією посиланням:http://youtu.be/3Fs3bqfs3QwСаме це стало проблемою формування представництва студентів у цій раді. Пізніше обидві сторони були запрошені на ефір програми «Люстрація». На ефірі віце-мер Филипець Є. намагався показати «єдність» цих сторін. При тому, що студентська молодь вже після «обрання  свого уряду» (ніхто з студентів їх не обирав) дізналася імена його представників. Ситуація із цим студентством одразу ж здається незрозумілою, проте не варто забувати, що пан Дмитро – стратег. Задля лобіювання певних рішень у громадській раді, він разом із наближеними до нього членами студентського уряду та політичних партій УДАР та Батьківщина намагалися «захопити» якомога більше місць у всіх секторах ради, всіма правдами та неправдами.

   То чому пан Добродомов так активно рветься до влади? Що його спонукає до цього? Юридичної освіти, наскільки нам відомо, у нього немає, а вести трансляцію із ВР можна і будучи журналістом. А особливо активними діями чи закликами із твердою позицією за часи майдану, не враховуючи туалетної баталії, він не відмітився. 

   Переглядаючи низку матеріалів про цього кандидата, ми натрапили на дуже цікаву річ. Виявляється, у 2012 році до початку виборчої кампанії, цей кандидат фігурував у одному дуже цікавому документі. За поданням тогочасного губернатора Львівщини пана Костюка, його розглядали у ролі потенційного кандидата від неймовірно одіозної і на той час «Партії регіонів».

 

kXUkAKP_xgA

Але висновки ми як завжди залишаємо за Вами.

 

Автор: Марвін