Водій вакуумної машини, що займалася чищенням проїжджої частини Великого Москворецкая мосту в момент вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова, стверджує, що не бачив кілера.
Про це повідомляє кремлівський телеканал Lifenews, якому нібито вдалося поспілкуватися з снегоуборщиком.
Чоловік запевнив, що ретельно виконував свою роботу, не дивився по сторонах і зрозумів, що сталося, лише коли до нього звернулася супутниця Нємцова
Анна Дурицька.
За словами робітника, він саме закінчував обробку бордюрів і коли підняв очі, помітив в дзеркалі заднього виду лежачого на асфальті чоловіка. Коли заглушив турбіну і вийшов з машини, до нього підбігла дівчина.
"Я запитав, що з чоловіком і як він себе почуває, а вона сказала, що в нього стріляли, і запитала, що робити, кого викликати", – розповів Сергій.
Викликавши швидку, він просто поїхав далі чистити міст, додали російські журналісти.

Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов розповів, що його бентежить відео з місця вбивства Нємцова. Так, зокрема, він висловив здивування появою на дорозі снігоприбирача.
"Чому і звідки взявся снігоприбирач? У Москві йшов сніг? На Москорецком мосту треба було прибирати кучугури? У Москві йшов дощ,температура була +1. Якщо ця машина – не снігоприбирач, а мусороуборщик, чому її називають снегоуборщиком? Вбивство сталося в той єдиний момент, коли снігоприбирач закрив Нємцова від відеокамери, яка здійснює записи на Москворецком мосту, і тим самим не дозволив зняти сам факт злочину. Ні хвилиною раніше, ні хвилиною більше. Багато людей знає, де саме розташована камера на Москворецькому мосту та в якому саме місці мосту великогабаритний (і повільно рухаючий) автомобіль повністю перекриває огляд цієї відеокамери?" – дивується Ілларіонов.