53d3ae543a7ba9167092f21c50f325861426535167

У Костянтинівці відбувається бунт місцевого населення. Обурені громадяни, штурмом беруть гуртожиток місцевого технікуму, у якому розквартировані військовослужбовці Збройних сил України.

Люди б’ють камінням вікна, підпалили вхід у будівлю. Містяни вимагають суду над винуватцями аварії в якій загинула 8-річна дівчинка.

 Про це пишуть очевидці в соцмережах, передає Корупція.інфо

«У Костянтинівці місцеві жителі блокували дорогу і вимагають суду над винуватцями аварії», – пише в Twitter користувач під ніком @vetochckina2012.

Опісля велика юрба городян вирушила до гуртожитку, де проживають військові ЗСУ.

«У Костянтинівці б'ють вікна в гуртожиток технікуму. Намагалися підпалити вхід в будівлю», – пишуть в соцмережах місцеві мешканці. 

«Близько сотні пацанів підпалили шини у гуртожитку, де живуть українські військові і побили скло. Стежимо за подією», – пише в соцмережі журналіст Олексій Мацука.

Мешканці Костянтинівки вимагають видати їм тих, хто керував бронемашиною, яка наїхала на матір з двома дітьми. 

Нагадаємо, на місце дорожньо-транспортної пригоди в Костянтинівці приходить все більше людей. Містяни невдоволені, лають українських військових, які скоїли смертельне ДТП.

Ще раніше, вранці, 16 березня в Костянтинівці Донецької області військовослужбовці ЗСУ, керуючи бойовою машиною, скоїли наїзд на жінку з дітьми. Від отриманих травм восьмирічна дівчинка загинула на місці, маму з маленькою дитиною доправили до лікарні.

ДТП сталося на проспекті Ломоносова, біля міської лікарні № 5. Під колесами бойової машини десанту постраждали троє пішоходів: дівчинка, 8 років, загинула на місці, жінка і дитина, що знаходився в колясці, доставлені в лікарню.

Як стверджують очевидці події, спочатку по проспекту на великій швидкості промчав військова бортова вантажівка з людьми, а за ним пройшов БМД на гусеничному ходу. Біля перехрестя БМД несподівано повернула ліворуч на зустрічну смугу, потім вправо і, збивши дорожні знаки, світлофор, стовп і жінку з дітьми, які стояли на тротуарі, зупинилася.

Обурені городяни кинулися на військовослужбовців з кулаками, у БМД кидали каміння і вимагали видачі водія машини.

На ресурсі YouTube тим часом з’явилося відео, де видно, як горить гуртожиток в якому знаходяться бійці армії України.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!