Kolomoyskiy

Ігор Коломойський розповів про "рейдерське захоплення "Укртранснафти", вилаявшись перед тим на журналіста "Радіо Свобода".

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, який вийшов із забарикадованої будівлі "Укртранснафти", поспілкувався з журналістами. При цьому олігарх не пошкодував нецензурних слів.

 Ще раз попереджаємо про велику кількість нецензурних слів у відео.

 

Нагадаємо, голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс "Укртранснафти" у Києві. На місце зіткнення виїхав міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

У захоплений будинок держкомпанії "Укртранснафта" захищати інтереси Коломойського приїхали депутат Віталій Хомутиннік та заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан.

Раніше наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління з 19 березня.Юрій Мірошник тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління "Укртранснафти" з 19 березня 2015 року до 10 серпня 2015 року.

Крім того, 19 березня парламент ухвалив за основу і в цілому проект закону "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством). Цим документом депутати остаточно позбавили Коломойського контролю над "Укранафтою".