RF

Не встигла блогосфера насолодитися епічними фото святкування православного фестивалю вуличної їжі під назвою «Російська гідність», на якому росіян годували млинцями прямо з лопат.

Як в Мережі набирає популярність відео з «Свята вафлі» в російському Томську, де голодні городяни кинулися змітати всі продукти зі столів, затоптуючи інших учасників «свята» і згрібаючи зі столів навіть крихти.

Пропонуємо ознайомитися з цим шедевральним відео.

Одна з кондитерських фабрик в Томську на честь міського свята влаштувала безкоштовну роздачу вафель. Голодні городяни кинулися до накритих столів і буквально змели все частування ще до початку заходу. Рознощики солодощів розповідають, що люди розривали коробки з солодощами, ледве ті опинялися на столах.

Зі слів організаторів, деякі «гості» прийшли на свято прямо з пакетами і гарячково згрібали в них безкоштовне частування. Після закінчення бенкету на столах залишилися лише поламані стільці і рвані коробки, а «спізнілі» гості збирали з порожніх столів поламані залишки вафель та крихти.

Цікаво, що свято в Томську проходило ще в 2009 році, але відео побило всі рекорди за переглядами саме зараз, коли «високодуховна» і «встаюча з колін Расєя» заявила на весь світ про свої імперські амбіції.

 

 

Джерело: Преса України