СБУ

Народний депутат Андрій Денисенко підтверджує, що його помічник вбив співробітника Служби безпеки України в Волновасі. Про це він розповів на прес-конференції в Дніпропетровську в понеділок.

За словами нардепа, його помічник Гордєєв на блокпосту в Волновасі "намагався зупинити трафік лівої горілки". Він зупинив три фури, що йшли в Донецьку область, при цьому він був без зброї.

Читати також: СБУ підозрює підлеглих Коломойського в причетності до злочинного угрупування – Наливайченко

Після того, як фури поїхали, до Гордєєву, за словами Денисенка, підійшли співробітники СБУ, між ними стався інцидент, під час якого помічник депутата вихопив з рук правоохоронців автомат "і перервав життя людини".

За словами Денисенка, Гордєєв повинен бути затриманий і дати свідчення.

Як повідомлялося, в суботу в Волновасі убитий співробітник СБУ. За версією Міністерства внутрішніх справ, СБУшника вбили через те, що він перешкоджав можливості перевезення контрабандного товару в зоні АТО.

Читайтет також: Убивство співробітника СБУ у Волновасі розкрито, – Аваков

22 березня міністр МВД Арсен Аваков відзвітував, що 11 учасників бандформування, в тому числі чотирьох, які безпосередньо брали участь в інциденті, затримано.

На сайті ГУМВС України в Донецькій області розміщена інформація про те, що розшукуються підозрювані у вбивстві Денис та Артем Гордєєв Мартиненко, жителі Дніпропетровська.