днр

В так званій «донецькій народній республіці» місцеве населення вирішило доволі в оригінальний спосіб утеплювати свої будинки, начіплюючи на вікна мішки з піском.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на соціальні мережі, передає Корупція.інфо.

Такий спосіб утеплення помічений, зокрема, у Горлівці у багатоповерхових будинках.

e06d061a77a7bde916b8a91163029d411427139400

Нагадаємо читачам, що в ці неспокійні часи на територіях Луганської області, що окуповані проросійськими терористами з «луганської народної республіки», тим бізнесменам, що ще залишилися там, пропонується так звана «приватна охорона» від «лнр».

Ця «приватна охорона», звичайно ж, надається терористами місцевим бізнесменам на платній основі.

«Офіційно» ця послуга бандитів, приміром в Антрациті та Красному Лучі, звучить наступним чином: «особиста фізична охорона».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Пенсіонери на мітингу в “ЛНР” вимагали грошей у П.Порошенка (ФОТО)

Зважаючи на просто величезний рівень злочинності на підконтрольних терористам територіях, вартість «охоронних» послуг від «лнр» є від однієї до двох тисяч гривень за добу.

Сама «послуга» від бандитів виглядає наступним чином: бізнесмена чи члена його родини постійно супроводжують представником збройного формування ЛНР, які розквартировані в цих містах і підпорядковані російським кураторам.

Питання, що пов’язані з діяльністю і організацією «охоронних послуг», координує полковник ГРУ ГШ ЗС РФ з позивним «Сєргєй».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мародери у Донецьку продають награбоване прямо на ринку

Таким чином, ціна наданих цих «послуг» – це фактично плата за право жити на територіях, які контролюють терористи, бо такі поняття, як підприємницька діяльність та бізнес на окупованих землях  є суто символічними.