днр

Донецькі мародери непогано «заробляють», продаючи награбоване майно співвітчизників на місцевих ринках. Жителі окупованого обласного центру при покупці не задають зайвих питань, так як розуміють, що товар крадений.



Про це пише у соцмережі відомий донецький блогер та журналіст Денис Казанський, новину передає Корупція.інфо



Як показує практика, життя у «молодої і незалежної» терористичної республіки перманентно налагоджується. Про це свідчить непоказна поки торгівля на стихійних ринках окупованих бойовиками міст.

«З малої батьківщини повідомляють, що на ринку в селищі Жовтневому в Донецьку (а саме – на Аврорі) діє стихійна барахолка з продажу майна з розграбованих квартир. Можна придбати за 200-300 грн. старий телевізор, холодильник, непогану пральну машину і т. д.», – пише Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тренувальних таборах бойовиків на Донбасі з’явилися арабські інструктори – Шкіряк

Цікаво, що покупцями на ринках можуть виявитися вчорашні сусіди розграбованих квартир, з яких виїхали господарі. Люди розуміють, звідки товар, але все ж беруть його, списуючи муки совісті на війну.

 

«Величезний вибір хороших інструментів з розграбованих гаражів. Покупці все розуміють і зайвих питань про походження товару не ставлять», – зазначає журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожартували і досить «Новоросія» розглядає питання повернення до України

Тим часом, користувачі в Мережі повідомляють, що речі з розграбованих мародерами гаражів і квартир, стали з'являтися на найбільшому українському інтернет-аукціоні Аukrо.

 

«На aukro також багато лотів з інструментами, які з регіонів, прилеглих до днр-лнр, а дехто навіть не соромиться, і вказує локації з окупованих територій!», – повідомляють підписники.