616967_1_w_1000

В Одесі в міському парку «Юність» сталася масова бійка із застосуванням зброї за участю активістів «Самооборони» та «Правого сектора»".

Читайте також: СБУ затримала організаторів теракту в Одесі (фото)

За інформацією видання, стрілянина велася, скоріш за все, з травматичної зброї.

Земельна ділянка, де наразі ведеться забудова, раніше відносилися до парку, але пізніше була приватизована групою осіб. Після приватизації тут спробували розпочати будівництво житлового будинку: ділянку огородили парканом і почали рити котлован.

Читайте також: В Одесі вибухнув медичний центр і згоріли дві автівки Одеса (ФОТО, ВІДЕО)

Місцеві жителі звернулися по допомогу до "Самооборони", тоді як забудовник викликав співробітників охоронної фірми "Центр".

Між сторонами відбулася бійка, перемогу в якій здобули активісти. Повідомляється, що сутичка була дуже жорсткою, зокрема, були чутні постріли, очевидно з травматичної зброї.

Міліція встановлює обставини масової бійки зі стріляниною.

«Сьогодні в міліцію надійшло повідомлення про бійку між групами осіб в міському парку "Юність", де розташований будівельний об'єкт. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці встановлюють обставини події і сторони конфлікту», – повідомили у МВС.

Раніше повідомлялось, що усі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з понеділка відсторонені від цих процесів і залишили місто.

 

 

 

 

Джерело: Корупція.Інфо