JPG

 

Життя в луганській терористичній «республіці» налагоджується: «міністр МВС» ЛНР знайшов можливість поповнити «республіканську казну». Для цього довелося пограбувати одне з відділень «Укргазбанку» в Ровеньках, яке все ще перебувало в окупованому місті.

Як розповіли очевидці, 19 березня група бойовиків (вірніше, представники «міністра внутрішніх справ «ЛНР» Ігоря Корнета) під'їхали до будівлі, в якому розташовувалося відділення «Укргазбанку», яке не евакуювалось раніше. На вході вони сказали охоронцю, що є «людьми Корнета», після чого увірвалися в будівлю і пограбували касира. Бойовики винесли з банківського відділення все гроші, що ще залишалися там, і комп'ютерну техніку, назвавши звичайне пограбування всього лише «вилученням» на користь «республіки».

«Один з них сказав, що все вилучене відвозиться на «общак», – повідомив один з очевидців.

Читайте також: Бойовики звинувачують ОБСЕ у змові з ВСУ (Відео)

Раніше ми повідомляли: Українська розвідка отримала інформацію про те, що в Ровеньки прибув спецназ ФСБ Російської Федерації, щоб втихомирити кілька угруповань бойовиків, які відмовилися будь-кому підкорятися. Офіційно мета прибуття російського спецназу – наведення порядку і робота з «військом».

Джерело: Корупція.Інфо