JPG
 
Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош вважає, що глава Чечні Рамзан Кадиров веде себе по відношенню до нього негідним чином.
 
Таку заяву Ярош зробив в інтерв'ю «Обозревателю».
 
«Мені періодично доповідають, що кадирівці тут постійно бігають, мене шукають. У полон хочуть взяти, то вбити, то ще щось…», – розповів лідер «Правого сектора».
 
За його словами, у них з Кадировим склалися своєрідні «заочні» відносини. При цьому Дмитро Ярош вважає чеченського главу холуєм.
 
«Він веде себе як холуй. Таке моє враження. Негідним чоловіка чином», – сказав народний депутат. Він підтвердив свої слова негідною поведінкою Кадирова навіть щодо російського президента Володимира Путіна: «ці постійні його твітти, клятвені запевнення у вірнопідданству і все таке. Що про нього говорити? В першу чеченську він голови росіянам різав, а зараз він служить «вірою і правдою».
 
Така «непостійність» Рамзана Кадирова зіграє з ним злий жарт, вважає Дмитро Ярош. «Дуже погано закінчить. Як і всі люди його штибу закінчують… Нічого доброго йому не світить», – заявив лідер «Правого сектора».

Читайте також:  Якщо новий Майдан відбудеться – це буде кров – Ярош

Нагадаємо, що ще рік тому глава Чеченської республіки пообіцяв відправити активіста Правого сектора Дмитра Яроша «туди, звідки ще ніхто не повертався», натякаючи на фізичне знищення.

Джерело: Корупція.Інфо