скачанные файлы (7)

У вівторок, 14 квітня, у Львові на перехресті вул. Дорошенка та просп. Свободи виникла сутичка між водієм автомобіля Hyundai Tiburon та пішоходом.

Про це повідомив  Ігор Зінкевич на сторінці  ГО «Варта-1» у Facebook.

Інцидент стався приблизно об 11:30. Як стверджують перехожі, водій наздогнав пішохода та вдарив його кулаком в обличчя через те, що йому зробили зауваження на пішохідному переході.

Однак пізніше на цю інформацію відреагував начальник водія, який став учасником конфлікту. Чоловік назвав лише своє ім’я, але не вказав прізвища та місця роботи, де він є керівником. Він стверджує, що пішохід переходив дорогу на червоне світло та був п’яний.

«Водій Hyundai Tiburon зробив кілька звукових сигналів, щоб звернути увагу пішоходів і отримати можливість продовжити свій рух по вул. Дорошенка. У відповідь на це, пішохід вдарив рукою по лобовому склі "Хюндая" і щось викрикував. Водій відкрив вікно і зробив зауваження та пояснив пішоходу, що він рухається на червоний колір світлофора. Пішохід виявився в нетверезому стані, про що свідчили різкий запах алкоголю та його агресивність», – зазначив чоловік, який став на захист водія.

Він наголошує, що нетверезий пішохід продовжував вживати ненормативну лексику і першим вдарив водія в обличчя, коли той ще був в автомобілі. Після цього водій вийшов з автомобіля і зробив ще одне зауваження пішоходу, але оскільки той і далі продовжував проявляти агресію та знову намагався вдарити водія, то він наніс один удар у відповідь.

«Водій був змушений відповісти агресією, оскільки від цього залежало його здоров’я. Ми не шукаємо виправдання цього вчинку. З підлеглим вже проведена профілактична бесіда та вжиті заходи покарання», – зазначив начальник водія.

Інцидент трапився раптово, тому, очевидно на місце не викликали працівників міліції. Утім, наразі невідомо чим завершилася сутичка.