ATO

Терористи почали викрадати рідних солдатів після того, як дані про самих бійців з'явилися у відкритому доступі на сепаратистських сайтах

Нещодавно на сепаратистських сайтах з'явилися фотографії бійців батальйону з прізвищами, посадами, домашніми адресами та номерами мобільних телефонів.

Загалом оприлюднили особисті дані 170 бійців. Вони обурені і вважають це цілеспрямованим продажем інформації, адже більшість бійців – жителі Донецької та Луганської областей, у багатьох на окупованих територіях залишилися рідні.

Ці персональні дані та фото на посвідчення створювали ще влітку у Дніпропетровському обласному управлінні внутрішніх справ. Тоді саме формували батальйон «Шахтарськ», який згодом став батальйоном «Торнадо».

У міліції кажуть, що доступ до цієї бази даних мала обмежена кількість людей, їх перевірили, і жодного порушення не виявили. Натомість, бійці «Торнадо», які дислокуються на Луганщині, вимагають якнайшвидше знайти зрадника.

Зазначимо, вперше про те, що дані бійців потрапили в інтернет, повідомив боєць батальйону «Торнадо» Денис Малихін.

«Це очевидний злив з архівів МВС. Там явно щур і не один. Нас якась мерзота тупо злила ворогу. З адресами, телефонами та фото», — написав солдат у Facebook 21 квітня.

 

Джерело: Корупція.Інфо