11150771_841612229221872_3217523097683316148_n

Львів’ян закликають на давати гроші жебракам, які використовують для жебрання тварин, а також повідомляти про таких шахраїв до міської ради.

Про це повідомляє Корупція.Інфо з посиланням на допис у Facebook активістів групи «Захист тварин Львова»,

«Ми звертаємось до всіх небайдужих львів’ян, гостей міста Лева. Це ганебне явище для нашого міста – жебрацтво з використанням тварин. Не проходьте повз», – закликають активісти.

«Набираєте 15-80 зі стаціонарного телефону. Після слів «зареєструйте, будь ласка, скаргу» пояснюєте ситуацію, з датою, часом і адресою, посиланням на норматив, який, на вашу думку, в цьому випадку порушено (Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Правила поводження з тваринами у місті Львові»). Повідомляєте своє ім’я і прізвище, вулицю і номер будинку, де ви мешкаєте, контактний номер телефону. Якщо у відповідь оператор не повідомив, у який саме департамент і якому керівникові скеровано скаргу, перепитайте про це. Уточніть номер реєстрації, його можна буде відслідкувати тут http://city-adm.lviv.ua/…/domest…/electronic-application Чим більше скарг, тим більш конкретних обрисів набуває проблема в очах чиновників. І тим більше шансів на вирішення цієї проблеми», – пояснюють активісти.

Зазначимо, що зоозахисники наголошують, що такі жебраки «накачують» тварин алкоголем або наркотичними речовинами, аби ті цілий день сиділи на руках. Після таких «процедур» тварини швидко гинуть.