Депутат Львівської обласної ради, старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці Іван Бокало з шиком відгуляв весілля своєї дочки. 

Святкування на честь одруження випускниці юрфаку Наталії Бокало та її нареченого Олександра (його батько, кажуть, не дуже бідна людина) влаштували 11 жовтня весілля в одному з найдорожчих готелів Львівщини – «Ріксос-Прикарпаття», який належить бізнес-групі Ріната Ахметова.

«Депутат Львівської облради Іван Бокало (відомий як старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці) видав дочку заміж. У готелі "Ріксос-Прикарпаття". З усіма "понтами". І головне, він йде в нардепи в 122 окрузі (як юрисконсульт приватної фірми)», – написала на своїй сторінці в Facebook журналістка «Наші гроші» Олександра Губицька.

За даними видання «Вести», все на VIP-святі було «по-багатому». Так, одна зі стін банкетного залу була оформлена у вигляді панно з живих квітів. Молоді прибули в готельний комплекс на гелікоптері, а на пальці нареченої красувалося кільце з білого золота з величезним діамантом.

Привітати молодих прибули чиновники з Адміністрації Президента, Кабінету міністрів, митниці та податкової. А розважали високопоставлених гостей ведучий Олександр Педан, а також українські «зірки»: гурт «ТіК», Злата Огневич і дівчата Freedom-jazz з «Вечірнього Києва».

Весілля доньки обійшлося кандидату в народні депутати, за приблизними підрахунками, у кілька десятків тисяч доларів. При цьому користувачі соцмереж висловлюють обурення тим, що в такий важкий для країни час влаштовуються подібні гуляння, замість того, щоб витратити ці гроші на закупівлю необхідного для української армії.

Відзначимо, 49-річний Іван Бокало раніше очолював Рава-Руську митницю, а зараз обіймає посаду старшого інспектора відділу технічних засобів контролю Львівської митниці. До Львівської обласної ради пройшов чотири роки тому від партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка, у той же час зараз його пов'язують із «Правим сектором». Правда, сам Бокало позиціонує себе безпартійником. У Верховну Раду він балотується як юрисконсульт приватної фірми «Автосвіт». 

Фото: «Вести»

 

Джерело: Факты