н

Чергова сварка між цивільним подружжям закінчилася для голови сімейства кастрацією. Ревнива 63-річна жінка, погрозила чоловікові відрізати статевий орган через можливі зради. Довірливий чоловік, впевнений у своїй чистій совісті, запропонував скандалістці «на – ріж» і вона відрізала.

Подробиці трагічного інциденту потерпілий розповів місцевим ЗМІ, новину передає Корупція.Інфо
Непередбачене «обрізання» сталося на Сумщині. Стікаючого кров'ю чоловіка терміново доставили в обласну клінічну лікарню, медики якої повідомили про кримінальне тілесне ушкодження в чергову частину міліції.

Як стало відомо, між літнім подружжям часто виникали сварки на грунті ревнощів. Ревнива жінка постійно дорікала чоловікові в зрадах. В той трагічний день все було як завжди, але після виниклої сварки жінка пригрозила відрізати чоловікові статевий орган, на що той, сподіваючись на її розсудливість, відповів: «на – ріж!».
Чоловік стверджує, що ревнощі його цивільної дружини були не обґрунтовані і навіть після такого трагічного випадку він не буде писати на неї заяву в міліцію, тому що «любить її». Дружина в свою чергу запевняє слідчих, що вчинила злочин у запалі сварки і не розуміла, що робить: «не думала і не планувала такого робити».

Як запевняють лікарі, в даний час стан хворого задовільний. Однак відновити функції втраченого органу не представляється можливим.
Стосовно жінки порушено кримінальне виробництво за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.