1

Кількість обстрілів за минулу добу, 29 серпня, зменшилась. Про це повідомляє Корупція.Інфо з посиланням на прес-центр АТО.

Прес-центр АТО повідомив: " 29 серпня, з 18 години і до опівночі, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення. Незаконні збройні формування не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів. А поодинокі обстріли наших позицій, мали здебільшого хаотичний і провокативний характер. 
Так наприкінці доби, неподалік Донецька, ворог з гранатометів обстріляв сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар’їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному.
На Артемівському напрямку, близько 22 години, бойовики обстрілювали з гранатомету наш опорний пункт у Луганському. А близько опівночі, з 82-міліметрового міномету, проросійські найманці били по українських позиціях у Кримському, що на Луганщині". 

Загалом, упродовж вчорашньої доби, терористи 19 разів порушили режим припинення вогню. Після опівночі ворог двічі зі стрілецької зброї обстрілював наші позиції в Опитному, та двічі відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках.